Tämä blogi kertoo Kooikerhondje uroksen Ruudolfin (Bullbenz Kooi Klaas Qera) elämästä. Sivussa liipataan myös velipoika Roopen (Cavalier) elämää.

torstai 21. maaliskuuta 2013

Hauvavauva haaveet

Roope kaipaa itselleen leikkikaveria
Kauan olen haaveillut omasta koirasta, mutta sen ottaminen on elämäntilanteista johtuen ollut aina mahdotonta. Koiran hankkiminen olisi mahdoton tehtävä, jos elelisin yksikseni, sillä ei koiraa voi pitää aamu 8 ilta 10 asti kotona yksinään. Nyt elämäntilanne on sellainen, että koiralle olisi toinen hoitaja sekä koirakaveri (Cavalier Kingcharlesinspanieli Roope). Niimpä alkuvuodesta tein päätöksen, että oma hauveli on saatava. Roduksi valitsin kauan haaveena olleen Kooikerhondjen, joka koon ja ominaisuuksien perusteella olisi sopiva. Varmaan joka toinen lukija ihmettelee nyt mikä ihmeen rotu tuo on... http://www.kooikerhondje.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=129&Itemid=27&lang=fi Josko tämä linkki vähän valottaisi asiaa. :)

En ole ennen blogia kirjoittanut, mutta kun olen seurannut joidenkin ystävieni blogeja, ajattelin koittaa sitä itsekkin. Eipä tarvitse sitten tylsyyttää facebookissa kaikkia kertomalla mitä mun "Ruudolf" tekee milloinkin. Täällä koiran elämää saa seurata ken tahtoo.

Ruudolf on siis vauvahauvan nimi, sikäli mikäli se yhtään Ruudolfilta näyttää. ;)

Alkuvuodesta soitin eräälle kasvattajalle ja kerroin kiinnostukseni netissä mainitusta yhdistelmästä. Tätä pentuetta kasvattaja ei lähtenyt minulle edes suosittelemaan, sillä olisi pitänyt olla todella aktiivinen agilityn suhteen. Niimpä hän suositteli minulle toista yhdistelmää, joka olikin mieleeni.
EMÄ: Wishdecoy Savanna Paris. "Sava". Synt. 7.12.2009, 39-40cm, lonkat A/A, polvet 0-0 ja silmät ok.
ISÄ: SE & FIN & DK UCH Manusia's Mervin. Syntynyt 16.9.2007, 41cm, vWD & ENM ei kantaja, lonkat B/B, polvet 0-0 ja silmät ok.
Nyt toivon kovin, että kyseisestä pentueesta saisin itselleni uros pennun. Pentujen olisi määrä syntyä pääsiäisen tienoilla, eli aivan pian. Joudun kuitenkin odottelemaan ennen kuin saan tiedon saanko pentua, sillä pennut luonnetestataan ennen kuin niitä kenellekkään luvataan. Luovutusikäinen pentu olisi toukokuun loppupuolella (silloin on varattu töistä jo kesäloma/mammaloma ;) .. )

Pariviikkoa sitten karkasi miulta homma niin sanotusti lapasesta. Eksyin ties kuinka monetta kertaa Veturin Mustiin ja Mirriin... No, mukaanhan sieltä tarttui IHANAT vihreät nahkahihna ja puolkurkkari panta. Pantaa tosin ei voi käyttää ennen ku koira on jo lähes täyskasvuinen, mut onpahan valmiina ku oli niiiiiin ihanat.. ;) Myös yksi lelu tarttu mukaan. Jokunen viikko ennen tätä hullaannusta tarttui toisesta eläinkaupasta mukaan sammakko-lelu, joka pitää kurnutusääntä.. :D

Nyt ei siis auta kuin odottaa, että saan uutta tietoa pentuihin liittyen ja että saanko oman Ruudolfin. Jos tästä pentueesta ei miulle pentua löydy, on onneksi kevään aikana syntynyt ja syntymässä vielä useita pentueita, että kyllä miulle varmasti vauvahauva tulee. :)

5 kommenttia:

  1. Ihanaa Henni, mammalomaa pennun takia! :) Me täällä seurataan sun matkaa äipäksi. Odotukseen kuuluu olennaisena osana pienet hankinnat, mutta varmaan se pentupanta kannattaa myös hankkia :)

    VastaaPoista
  2. Hihii.. Luulen että pantaa mun ei tarvii hankkia, Roopen pentupanta ja -valjaat on tallella. :)

    VastaaPoista
  3. Onnea uudelle blogistille ja erinomaista odotusaikaa. Kuulolla ollaan!

    VastaaPoista
  4. Me ainakin seurataan intopinkeenä!!!

    VastaaPoista
  5. Jeeij.. :)
    Torstai-perjantai välisenä yönä kyllä aloin epäillä haluanko sittenkään omaa koiraa.. Oli yksi vinkova pissaliisa nimittäin hoidossa. :D

    VastaaPoista