Tämä blogi kertoo Kooikerhondje uroksen Ruudolfin (Bullbenz Kooi Klaas Qera) elämästä. Sivussa liipataan myös velipoika Roopen (Cavalier) elämää.

torstai 13. kesäkuuta 2013

11 vk

Ruudolf täytti tänään 11 vk. Käytiin eläinlääkärissä ottamassa nelosrokotteen tehoste. 4 viikon päästä pitäisi mennä ottamaan rabies. Ruudolf painoi 4,3 kg ja kaikki oli kunnossa. Hän oli reipas poika, joskin ilmoittautumisen ja maksamisen yhteydessä piti ulista mahdottomasti. :) Saatiin eläinlähäristä pieni pentupaketti, jossa oli ruokalaatikko, pieni pussi jotain penturuokaa, joku pentu"ohjekirjanen" ja pieni sammakkolelu. Eniten iloa taitanee olla lelusta ja siitä kirjasesta...

Poika se vaan kasvaa ja oppii uusia asioita. Se on mamman hieno ja reipas poika! <3 Ruokakin on nyt maistunut hyvin, kun ei ole enää tarvinnut  ällöä vauvamössöä syödä. ;)

Kävin tänään vähän shoppailemassa. Pojat sai hienon putken. Menee ihan agiputkesta vaikka olikin joku lastenleikkiputki. Piti ostaa uusi kun joskus jostain kenties kylkiäisenä saamani putki onkin vissiin kissojen putki, kun eihän sieltä mahu läpi... Samalla tuli ostettua pari törppöä, josko jotain leikkiä Rudetskin kanssa keksittäis niiden kanssa touhuta. Putkea jo tänään testattiin ja sehän oli kiva juosta läpi. Roopekin uskaltautui menemään kerran läpi hakiessaan keskelle putkea jääneen lelun, mutta eipä mennyt samaan lankaan uudelleen..

Ruudolf on nyt ollut 4 päivänä Roopen kanssa kaksisteen, kun itse olen ollut töissä. Isäntä on käynnyt lounaalla pojat päästämässä ulos. Hienosti on pärjännyt, eikä mitää ole ainakaan vielä tuhottu.

Siispä hyvin pyyhkii! :)


Wihiiiiii... kiva uusi putki.

Söpistelen!

Mamman pojat <3


En kestä katsoa..

masentaaaaa....

Linssilude

Roopelainen

Puutarhuri

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia molemmista! Sööttejä otuksia :) Rudi on näköjään ihan into piukeena putkesta. Meillä Manta on kokeillut pentukoulussa joskus 2 vuotta sitten ja häntä koipien välissä haki sieltä makkaranpalat... Pitäisi ehkä kokeilla joskus uudestaan :)

    VastaaPoista
  2. Joo, putki on kiva! Agitaipumus veressä. ;) Roope on kyllä sellanen arkajalka, että oli suuuuuuuri ihme, että suostu sieltä lelun hakemaan. Ruudolf ei pelkää mitään, paisti imuria ja moottorisahaa.. :D

    VastaaPoista