Tämä blogi kertoo Kooikerhondje uroksen Ruudolfin (Bullbenz Kooi Klaas Qera) elämästä. Sivussa liipataan myös velipoika Roopen (Cavalier) elämää.

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Materiahulluus iski

Panta RedDingo Green Spots, ruskea
Pennun panta
Voi jehna.. Tuli viime viikolla tehtyä pieni tilaus Peten koiratarvikkeesta. :P Nyt on pennulle iiiiiiiihana pieni panta. Yllättäen pannassa on limen vihreää. Aiemmin ostin Mustista ja Mirristä semmosen limenvihreen nahkaisen puolkurkkarin ja taluttimen. Ne saa odotella että pennusta kasvaa iso.

No nettitilaukseni piti sisällään myös semmosen Kongi lelun (tutti), sorsa"raato"lelu ja sitten jonkinmoinen aktivointilelu mitä voi vauvveli siten järsiä. Tietysti piti ostaa myös iso kipollinen nameja, niin päästään koulutushommin heti. Sai Roopekin jotaan, nimittäin sellaisen oranssipunaisen miälenvikasen näkösen ankkalelun. :D Ja eilen ostin Roopelle Hurtan koivun värisen taluttimen. Kyllä nyt kelpaa molempien herrojen sitten lenkkeillä. Pentu saa tyytyä Roopen pentutaluttimeen ja -valjaisiin.
Nyt täytyy ehkä hillitä itseäni, etten osta ihan liikaa kaikkea. Mitähän siitäkin joskus tulee kun alan odottaa ihmisvauvvaa... Täytyy ehkä kuolettaa sitten ainekin puoleksi vuodeksi pankkikortti.... :D

Aatella, 5 viikon päästä tähän aikaan vieressäni tuhisee pieni koikkeri. Ja jo ensi viikolla pääsen tuhisijoita katsomaan. Olenkin jo listannut asioita, joita täytynee kasvattajalta kysellä.

Nyt kun olen taas vähän aikaa haaveillut ja intoillut penusta, on aika syventyä koulutehtäviin.......


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti