Tämä blogi kertoo Kooikerhondje uroksen Ruudolfin (Bullbenz Kooi Klaas Qera) elämästä. Sivussa liipataan myös velipoika Roopen (Cavalier) elämää.

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Unelmasta totta

Viime torstaina pohdiskelin koirahankintoja ja katselin eri pentueita ties kuinka monetta sataa kertaa. Päädyin laittamaan toisellekkin kasvattajalle sähköpostia josko siellä vielä olisi pikkusia poikia vapaana. Sainkin pian vastauksen, että yksi poitsu on vielä vapaana ja palataan asiaan myöhemmin. Seuraavan päivän eli perjantain vietin koulutuksessa Keuruulla. Koulutuksen viimeisen tunnin aikana alkoi meikäläisen keskittyminen jälleen herpaantua ja päätinkin tarkistaa sähköpostin. Siellä olikin yhteydenottopyyntö ja siitä se täpinä vasta alkoikin. Niinpä takaisin ajellessani soitin kasvattajalle ja höpöttelin tunnin puhelimitse. Puhelun päätyttyä tajusin, että miulle on tulossa vauvahauvva. :) Sain siis varattua itselleni pennun. Kasvattaja lupasi valita minulle pennun, joka ei ole kaikekin rauhallisin, muttei kaikkein hulluinkaan, toisin sanoen sopiva hauva. ;)

Päädyin toisen kasvattajan pentuun, sillä sain tietää "heti" saavani pennun. Toisen pentueen kanssa olisi joutunut odottamaan vielä useamman viikon, ennen kuin tioeto olisi tullut saanko pentua vai en. En tahtonut riskiä, että jäisin ilman omaa hauvavauvvaa. Lisäksi nämä toiset pennut olivat väriltään enemmän mieleeni (ruskeampia).

3 tunnin ajomatka Keuruulta Kuusankoskelle menikin puhelimessa höpötellessä. Pitihän tämä ilouutinen ilmoittaa hauvavauvvan "isukille" ja "mummolle ja vaarille", "isotätille" sekä hauvan velipuolen mammalle. Siitä hetkestä alkaen olen ollut enemmän ja vähemmän täpinöissäni ja sitä olen edelleenkin..

Tämän kuun lopussa mennään hauvavauvoja katsomaan ja 20.5 kun aloitan kesälomani (=mammaloman), käyn samana iltana hauvelin kotiin hakemassa.

http://bullbenz.vuodatus.net/ Noista ihanista pienistä palleroista yksi on sitten miun pallero. Siellä näkyy myös äiti ja isi hauvat! Ei siitä pennusta varmainkaan nyt Ruudolfia tule, kun ei noi oikeen Ruudolfilta kukaan näytä. :)

No, nyt miun unelma omasta hauvasta alkaa näyttää entistäkin varmemmalta! :) <3

5 kommenttia:

 1. Onnea tulevalle mammalomailijalle! Sittenhän meitä on kaksi :)

  VastaaPoista
 2. Pentueita on tänä keväänä niin paljon, niin että tuskin sellaista riskiä on, että jää ilman omaa hauvavauvaa, mutta hienoa että nyt oma pentu löytyi :) Kiva, että teidän pennunhankintaprojektia pääsee seuraamaan :)

  VastaaPoista
 3. Jep jep. Me tullaan kuule sitten Munakoiso käymään teillä näiden kahden herran kanssa ni saadaan sosiaalistettua yhellä kertaa montaa karvaista kaveria.. ^^

  Riski/pelko ilman hauvaa jäämisestä tuli lähinnä siksi, että nämä pennut syntyivät sopivaan aikaan, että ovat toukokuun lopulla luovutusikäisiä. Seuraavat pennut kun syntyy, ne on sen verran myöhemmin kesällä luovutusikäisiä, ettei siinä kohtaa ole mahdollisuuksia lomaan. Eli sitten olisi pitänyt haudata haave vähäksi aikaa hyllylle odottelemaan. Mutta onneksi nyt kuitenkin pentu odottelee. :)

  VastaaPoista
 4. Jos pentueen emon blogin lukeminen kiinnostaa niin laitappas mulle mailia (tytti.kyhk@gmail.com, http://hilajana.blogspot.com/) :)

  Kuvia on täällä lisää http://tyttikayhko.pic.fi/kuvat/El%C3%A4imet/Janan+pennut/ salasana jampula ja tässä vielä tänään kuvattu video: http://www.youtube.com/watch?v=5aQ4o47elSs

  Hauska päästä seuraan koirani pennun elämää ainakin näin kirjallisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mailia laitettu! :)
   Voi nenä kun osaakin olla ihunoita otoksia pienistä hauvoista! <3

   Poista