Tämä blogi kertoo Kooikerhondje uroksen Ruudolfin (Bullbenz Kooi Klaas Qera) elämästä. Sivussa liipataan myös velipoika Roopen (Cavalier) elämää.

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Syntyneitä vauvvoja ja muuttoa

Pääsiäisen aikaan tasaisen väliajoin oon kytännyt sähköpostia ja kasvattajan nettisivuja odotellen jonkinlaista tietoa pennuista. Onneksi siis ystäväni kertoi pentujen syntyneen ja siitäpä täpinäni siis alkoi ja aloin vielä tiuhempaa tahtia tuijottamaan sähköpostia ja kasvattajansivustoa. Tänään sitten huomasin kasvattajankin sivulla ja koikkereittensivuilla viralliset ilmoitukset et pennut on syntyny, 3+2. Mutta yksi uros oli kuollut synnyttyään, joten 2 urosta on.

Kasvattjan sivuilla http://wishdecoy.kotisivukone.com/56 löytyy kuvatkin noista ihanista pienen pienistä pötköistä! <3 Toi kirjo vois niin olla mun, kun se on noista uroksista ruskeampi ja ruskeemmista yksilöistä tykkäisinkin enemmän. Jos narttua oisin ottaas ni se ois selkeesti toi Lerppa, ihan vaan nimensä takia. :D Mut ei noista pennuista kyllä äkkisälteen kukaan oikeen näytä Ruudolfilta, joten pahoin pelkään, että joudun miettimään vielä vauvan nimeä.

Odottavan aika on vaan AINA niiiiiiiiin pitkä. 4 viikon päästä aikasintaan pääsee hauvavauvoja katsomaan, ja voi nenä sinne on pitkä aika.

Tuossa katselin, että pääsiäisenä huitteilla on syntynyt myös kaksi muuta pentuetta, jotka ovat uros voittoisia. Luotan siihen, että jos käykin niin, etten saa tuosta haluamastani pentueesta vauvvaa, niin uskon, että uros-hauvavauoja miulle kyllä riittänee. :) Ei ollenkaan hassumpia vaihtoehtoja noi muutkaan.


Pääsiäisen aikana ja ennen sitäkin jo oon tehnyt muuttoa Kotkasta Kuusankoskelle ja nyt olen sitten virallisesti Kuusaalain. :D En voi ymmärtää miten mun pienen pieneen kaksiooni (39 neliötä) olikin mahtunut niin paljon tavaraa... Ei sitä ollut noin paljoa kun Kotkaan muutin viime kesänä.. No, joka tapauksessa nyt on tavarat tuotu uuteen kotiin ja alkanut kova sumpliminen miten yhdistää kahden ihmisen tavarat ja mihin kaikki saadaan mahtumaan. Kirpputorille pitäisi jossaan vaiheessa varata pöytää, että pääsisi liioista tavaroista eroon. Kaipa sitä pitää yrittää hyödyntää netin ihmeellistä maailmaa ja koittaa jonkun tori.fi:n kautta myydä isoimpia tavaroita (sänky, patjat, pesukone ym.).
Tavaroiden paikkojen keksimisessä pitäisi vissiin ottaa huomioon myös tuleva vauvvahauvva. Ihan kaikkea kun ei voi jättää pennun saataville. Onneksi on vielä aikaa järjestellä ja miettiä mitä täytyy saada pois pennun ulottuvilta. Pohdintaa on herättänyt myös se, tarvimmeko farmarin sitten kun koiria on kaksi. Vaikka Roopekin on pienikokoinen eikä tulevasta koirastakaan mikään jättiläinen kasva, vie ne takapenkiltä silti aika paljon tilaa. No, pohdinta auton osalta jatkunee, mutta eiköhän sitä ensialkuun selviä ihan "tavallisilla" autoilla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti